|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
jolinutza Mami Administrator!

| Subiect: FINALIZAT- Baby orajel! Vin 03 Iun 2011, 00:25 | |
| Sponsorul nostru Baby Orajel, http://babyorajel.blogspot.com/ va invita la un nou concurs ,mamici va astepta doua premii superbe dedicate puisorilor vostri!
Deci conditiile sunt: -Postati o poza recenta care va este foarte draga,dar in poza sa apara si piticul,sau piticuta familiei! -Spuneti cum ati procedat voi la aparitia primilor dintisorii ai micutilor! -De ce va-ti dori sa fiti castigatoarea concursului si sa primiti unul din cele doua premii!
Nu cred ca sunt prea grele,asa deci va astept fetelor cu drag! Premiile sunt: Locul 1 si 2 vor primi acest gel special pentru dentitia copilului! Totul este natural si de calitate!
Intervalul concursului este pana in data de 20 iunie!
CLICK PE LINK PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE GELUL PREMIU! http://babyorajel.blogspot.com/2011/05/baby-orajel-naturals.html
VA DORESC BAFTA! Membrilor noi-va rugam cititi regulamentul concursurilor si va asteptam cu drag sa va inscrieti! http://babyorajel.blogspot.com/
Ultima editare efectuata de catre jolinutza in Joi 23 Iun 2011, 11:12, editata de 3 ori |
|
 | |
10stres Mami Super Invatata!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Vin 03 Iun 2011, 06:09 | |
| buna tuturor el este YANIS are aproape 11 luni si vreau sa va spun ca, inca de la aparitia primului dintisor a incercat sa rontaie covrigei pufuleti , iar acum mai nou papa din banana singurel musca , fara sa-i mai pasez cum faceam la inceput , e un mare mancacios. Mi-as dori sa castig acest concurs deoarece piciul meu are deja 7 dintisori frumosi si speram sa folosim acest gel minunat .Oricum succes fetelor .........  |
|
 | |
getaursachi Mami Moderator!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Vin 03 Iun 2011, 07:14 | |
| postez aici o poza recenta cu denisa pe care eu una o ador  denisei i-au iesit primii dinti la 3 luni si 3 saptamani,deci va dati seama ca nu ma asteptam sub nici o forma sa-i iasa asa repede..eram cu carutul la plimbare cand deodata incepe a plange asa tare ca parca o intepase ceva..avea un planset ascutit cu nu o auzisem pana atunci...m-am speriat si am intrat repede in casa ,am dezbracat-o in pielea goala sa vad daca nu are ceva....cand m-am uitat mai atent la gurita ei am vazut ca avea o urma rosie pe gingiuta de jos.cand am pus degetul am vazut ca-i crapase gingia si iesise doi dintisori mici si ascutiti....atunci mi-a plans pt prima si ultima oara din cauza dintilor...i-au iesit si ceilalti treptat dar nu mi-a plans ,nici macar mofturoasa nu mi-a fost...un pic la maselute a fost mai agitata ,dar acum am scapat,ca doar suntem fata mare,nu? P.S.daca o sa castig eu gelul o sa ti-l trimit tie mona ca ai mai mare nevoie de el ca mine...de fapt yanis are...... |
|
 | |

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Vin 03 Iun 2011, 11:36 | |
| ma bucur ca va-ti inscris,acest gel provine de la americani si este foarte vestit pentru efectele sale! |
|
 | |
geokena Mami Moderator!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Vin 03 Iun 2011, 11:45 | |
|  asta este o poza draga mie Lui Ianis i-au aparut prima data dintisorii la 7 luni iar ca sa previn durerile cauzate de acesti am folosit fel si fel de jucarii gingivale,geluri speciale,apoi am inceput cu spalatul dintisorilor inca de la primii doi dintisori,saracutul de el la varsta de 1 an si 6luni cand i-au dat canini vai ce am mai patit cu el era asa de agitat,rontaia tot ce prindea mai ales tetina de la biberon si periuta de dinti.acum suntem voinici si avem dintisori sanatosi. Mi-as dori sa castig acest gel pentru  mea care va veni peste o luna jumate si stiu k imi va fi de mare ajutor.succes la toate fetele |
|
 | |
angyborcea Mami Secund Admin!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Vin 03 Iun 2011, 14:14 | |
|  lui andrei i-au dat dintii la 10 luni dupa ce a avut scaune moi aproape 2 saptamani si, noroc cu gelurile gingivale si cu nurofenul, care ne-au mai calmat. apoi a avut explozei,a stfel in 6 luni ne-au dat toti dintii si primul rand de masele, inclusiv cei 4 canini, asa ca intre 21 iunie 2010 si 1 ianuarie 2011 aveam toata dantura pe care ar trebui s-o avem pana la 2 ani. acuma steptam sa ne iasa al doilea rand de maselute, sa speram ca scapam usor de durere,c anu prea mai lasam sa ne bage mana in gurita. gelul daca il castigam il dam finutului nostru, care a facut 2 luni pe 1 iunie. bafat, tuturor! |
|
 | |
dodolin Mami Super Prietenoasa!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Vin 03 Iun 2011, 17:54 | |
| el este Darius are 6 ani si deja schimbam dintisorii avem 2 noi nouti ,cand a fost mic si ia u iesid dintisorii nu am avut probleme nici durere,nici balute asa ca am trecut cu bine si la 2 ani aveam gurita plina de dintisori. [img]  [/img] aici e bebelina din burtica care se va naste in luna August si poate gelul dat ca premiu ne va fi uitl sau poate vom trece la fel de bine peste eruperea dintisorilor si il vom da unui copilas care are nevoie . [img]  [/img] multumim si bafta tuturor. |
|
 | |
LICA.IRINA Mami Invatata!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Sam 04 Iun 2011, 08:24 | |
|  Aceasta este  mea, Daria Andreea. Are 1 an si 11 luni si are deja toti dintisorii. Nu a avut probleme prea serioase la aparitia lor , in afara de faptul ca nu manca nimic si scadea destul de mult in greutate. Ea s-a nascut cu o greutate destul de mica. Am scapat de aceasta problema cauzata de aparitia dintisorilor, dar urmeaza maselutele. Nici nu indraznesc sa ma gandesc la ce ne asteapta. Deja gingiile sunt inflamate. Din acest motiv imi deoresc gelul. Bafta tuturor! Multumim pentru acest minunat concurs! |
|
 | |
adelle Mami Super Moderator!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Sam 04 Iun 2011, 14:32 | |
| un concurs foarte frumos,bafta tuturor si micutul sau micuta castigatoare sa se bucure din plin de premiu bafta dintisorilor!! |
|
 | |

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Sam 04 Iun 2011, 17:13 | |
| te asteptam si pe tine adelus! si tu ai nevoie de acest gel  bun! si va anunt fetelor ca am citit despre el mai multe si este foarte bun si pentru adulti atunci cand ne mai supera vreo durere! |
|
 | |
LICA.IRINA Mami Invatata!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Lun 06 Iun 2011, 16:01 | |
| oooo!  ! multumim! |
|
 | |
Chrisblinky Mami Nou Venita!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Mar 07 Iun 2011, 09:05 | |
|  Daria Carina- 7 luni Daria este un copil vesel, nu i-a aparut nici un dintisor inca, dar ne-ar placea sa fim pregatiti pentru acest moment, uneori foarte dificil, atat pentru copii, cat si pentru parinti. De aceea, ne-am gandit sa participam si noi la acest concurs si speram sa fim printre fericitii castigatori. Succes, tuturor! bine |
|
 | |

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Mar 07 Iun 2011, 09:28 | |
| buna,frumoasa printesa ai,sa iti traiasca! Te asteptam si la celelalte topicuri pentru a te cunoaste pe tine si micuta ta scumpa!
|
|
 | |
adelle Mami Super Moderator!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Mar 07 Iun 2011, 09:30 | |
| buna cris,sa-ti traiasca  este scumpa foc, te asteptam sa ne cunoastem atat pe tine cat si pe cea mica,pupici si bafta |
|
 | |
nania Mami Super Prietenoasa!

| Subiect: Re: FINALIZAT- Baby orajel! Mar 07 Iun 2011, 10:32 | |
| sunt mamica a doi copilasi ,o  si un baietel... fata lavinia iulia are 7 ani jumate si baiatul rares nicolas 4 luni... la fata iau iesit dintisorii exact in ziua cand implinea 10 luni...a cerut apa si am auzit cum sau lovit de canita....nu a plans ,nu febra sau mai stiu eu ce alte reactii adverse...noi oricum iam aplicat un gel din farmacie pe gingiute chiar daca nu dadea semne de durere,si jucarioare umplute cu lichid ,tinute la frigider si apoi date sa le roada in schimb la  ...inca nu iau iesit,dar ii asteptam....de vreo luna saliveaza enorm de mult,tot ce prinde baga in gurita si asa se enerveaza cateodata...cred ca il doare....jucarii speciale pentru ei am dar nu am gasit cu lichid,inca mai cautam....facem si putina febra..nu mare ...37.8 maxim....deabia asteptam sa vedem dintisorii de iepuras mi-as dorii gelul pentru ca vreau sa ii alin durerea,a tras destul cu piciorusele si inca mai avem de tras ca sa il mai supere si altceva....   |
|
 | |
|